چه بچه هايي در آينده پولدار مي شوند؟
تصور کنيد از شما بخواهند که نگاهي به يک کلاس ششمي بيندازيد و پيش بيني کنيد کدام دانش آموز بيشترين درآمد را به عنوان بزرگسال درآينده خواهد داشت. کدام بچه را انتخاب خواهيد کرد؟
آيا بچه هاي سخت کوش مد نظرتان خواهد بود؟ يا بچه هاي خجالتي که دوست دارند خوب به نظر برسند؟ يا بچه هاي ورزشکار؟ خب هر کدام از اين گروه ها را که انتخاب کنيد احتمالا اشتباه کرده ايد. بچه هاي جسور که بيشتر قانون شکني مي کنند احتمالا بهترين انتخاب باشند.
در سال 1968 محققان تحقيقاتي بر روي دانش آموزان 12 ساله انجام دادند که در شش رده ي مختلف بودند. آن اثر هوش، شخصيت، رفتار، حالت هاي اجتماعي اقتصادي والدينشان را مورد بررسي قرار دادند.
سپس تا 40 سال بعد همچنان پيگير رفتار آن ها بودند. دانش آموزاني که معلمشان آن ها را سخت کوش و ساعي مي دانست و دلشان مي خواست که شغل هاي با اعتبار و با پرستيژ داشته باشند در بزرگسالي نتوانسته بودند پول زيادي به دست بياورند. بالاترين درآمدها براي بچه هاي سرکش و شيطان بود. بچه هايي که قوانين را رعايت نمي کردند و هميشه با والدين سر جنگ داشتند به عنوان يک بزرگسال پول بيشتري به دست آورده بودند.
چرا بچه هاي قانون شکن پول بيشتري به دست مي آورند؟
نويسنده تحقيق در مورد اينکه چرا بچه هاي قانون شکن 12 ساله که در بزرگسالي بيشتر درآمد کسب مي کنند عنوان کرد که فقط يک دليل وجود دارد و آن اين است که آن ها از اينکه در مورد حقوق بيشتري به مذاکره بنشينند نمي ترسيدند.
هم چنين دليل ممکن ديگري که وجود دارد اين است که آن ها ارزش رقابت را مي دانند. به جاي اينکه از تنها بودنشان با ديگران نگران باشند ممکن است تمايل بيشتري به اين داشته باشند که روي علاقه مندي هايشان کار کنند.
خيلي از آن ها نمي توانستند اين حقيقت را بپذيرند که افرادي که پول زيادي به دست آوردند يک زندگي غلط و غير قابل قبول داشته باشند. اما طي تحقيقات هيچ مدرکي پيدا نشد که ثابت کند شرکت کنندگان در اين تحقيق اين نوع رفتار ها را داشته باشند.
تحقيقات ديگري از اين يافته ها حمايت کرد.
تحقيقات ديگري از اين تفکر حمايت کرد که خلاف جهت جمعيت حرکت کردن ممکن است فايده هايي در زندگي داشته باشد. تحقيقي که در سال 2012 در مجله شخصيت و روان شناسي جمعيت چاپ شد عنوان کرد که مردم سازگار پول کمتري نسبت به بقيه در مي آورند.
تحقيق ديگر، پروژه دانشجويان ممتاز در استان ايلي نويز ايالت متحده آمريکا بود که گفت دانشجويان ممتاز فارغ التحصيل علاقه کمتري به ميليونر شدن نسبت به بقيه هم رديف هايشان دارند. فارغ التحصيلان دبيرستان در دانشگاه عملکرد خوبي دارند و به دنبال کارهاي با پرستيژ هستند اما علاقه اي ندارند که بيشترين ثروت را به دست بياورند.
در کتاب پارس کردن زير درخت اشتباه (اصطلاحي که به معني هدف اشتباه داشتن و ادامه دادن يک راه غلط است) اريک بارکر با ذکر سند مي گويد که تفکر ما اين است که افراد موفق در مدرسه کساني هستند که هميشه از قوانين پيروي مي کنند نه افرادي که قانون شکني مي کنند.
در حاليکه بچه هايي که تمايلي به پيروي کردن از قوانين ندارند بيشتر در آينده کارآفرين، خلاق و ميليونر مي شوند.
مسير کودک سرکش تان را به راهي مثبت تغيير دهيد
اگر يک بچه سرکش و مبارز داريد ممکن است اين واقعيت که رفتار خشونت آميز او در آينده سرمايه ي وجودي اش مي شود به شما تسلي خاطر دهد. البته شما مي خواهيد راه او را به سمت انرژي مثبتي بکشانيد تا مطمئن شويد که او يک فرد پيشگام در هر زمينه اي شود. نه اينطور که خوشحال کردن افراد برايش مهم نباشد يا مجرمي شود که قوانين را ناديده بگيرد. خب به جاي له کردن روحياتش، به او کمک کنيد تمايلش به سمتي برود که برايش مزيت هايي داشته باشد. به او يکدل بودن را ياد دهيد تا مهربان باشد و وقتي خيلي از مسير اصلي زندگي اش خارج مي شود مراقب نتايج کارش باشد.
اما او را از شکستن يک يا دو قانون در زندگي اش دلسرد نکنيد تا زماني که با رفتارش به کسي آسيبي نرسانده است. او در حال بزرگ شدن و تغيير کردن به يک فرد قوي از لحاظ ذهني است که نبايد از شکستن قوانين، وقتي که مي تواند دنياي بهتري بسازد بترسد.
درباره این سایت